Pico Laser F6 F7

  • 259 000 kr

Pico sekund laser är lasern med pulslängden (pulsbredd) för varje laser som når pico sekund nivån; Anta den senaste tekniken för att behandla pigmenterade sjukd

Dela
Artikelnummer: 206

Pico sekund laser är lasern med pulslängden (pulsbredd) för varje laser som når pico sekund nivån; Anta den senaste tekniken för att behandla pigmenterade sjukdomar. Genom den snabba och kraftfulla energin för att finare krossa pigmentet i huden, och sedan genom lymfen ut ur kroppen för att helt ta bort principen om tatuering, fläck. Därför förkortas behandlingsprocessen från originalet 10 gånger till 2 eller 3 gånger och skadar inte dermis, minskar risken för biverkningar och förbättrar operationens framgångsgrad.

1. hög energi och snabb behandling: en kort tid med högenergi radikalt härdning av färgfläckar (tatuering, epidermala fläckar, hudfläckar) 

2. avancerad prestanda: pico sekund nivå av höghastighets krossa stora pigmentcellvävnader i små skräp 

3. bekvämt och säkert: Det kan effektivt och säkert behandla en mängd olika pigmenterade sjukdomar och obeveklig pigmentering, eftersom pikosekundlaserbehandlingen kan uppnå effekten av fräknar borttagning genom att placera målvävnaden exakt för att minska skadorna på huden. 

4. behandling bränner inte huden: eftersom pikosekund laser endast hälften av den traditionella laserenergin, så hudens vävnads termiska skador minskas med hälften  och det kommer inte att vara något problem från svart: pico sekund laser energi ögonblick är fokuserad på penetrationen till huden, påskynda nedbrytningen av melaninkorn och metabolism, inte lätt att stanna kvar i huden, minska den postoperativa inflammationen, det svarta fenomenet. 

5. Honeycomb-typ ögonblicklig lins: det kan orsaka epidermal kavitationseffekt, skydda epidermis utan sår, uppnå mekanismen för att initiera vävnadsreparation och ge mer diversifierade behandlingar.

6. Ta bort tatuering, eyeliner, läpplinje, epidermal och dermal pigmenterad nevus som fläckar av Ota (båda sidor har färgfläckar), fräkna och svart fläck ... Postinflammatorisk pigmentering, senila fläckar, solbränna / enkla fläckar, kaffefläckar.