EJAL 40 - 2ML

  • 889 kr

Biorevitaliserande filler med 4 punkt teknik. Ejal 40 återställer hudens funktioner och förbättrar tätheten genom att stimulera fibroblaster och bildandet av ko

Dela
Artikelnummer: 174

Biorevitaliserande filler med 4 punkt teknik. Ejal 40 återställer hudens funktioner och förbättrar tätheten genom att stimulera fibroblaster och bildandet av kollagen- och elastinfibrer.


Innehåll: 1x2 ml spruta 2 x 30G nålar


Ejal 40 är en biorevitaliserande filler från Medixa som förbättrar:

- Rynkor
- Elasticitet
- Hudton

Ejal 40 förbättrar hudens funktioner och förbättrar tätheten genom att stimulera fibroblaster och bildandet av kollagen- och elastinfibrer. Hyaluronsyrabehandlingar som stimulerar produktionen av nytt kollagen ger en stor förbättring av hudens utseende och välmående. Ejal 40 återställer även nivån av naturlig hyaluronsyra i huden genom att motverka nedbrytningsprocessen.

Behandling:
Ejal 40 kan användas på flera sätt, men ett effektivt sätt att behandla är med 4 punkt tekniken (4 PBR). Med denna teknik injicerar man cirka 0.25ml, med en 30G nål, på varje punkt och på båda sidor av ansiktet. 3 behandlingar med 2 veckors mellanrum rekommenderas. Upprepa behandlingskuren 2-3 gånger/år.

Innehåll:
Ejal 40 är den senaste generationens hyaluronsyra med medel molekylvikt som kan rekonstruera hudens struktur och funktioner. Det finns flera biorevitaliserande produkter på marknaden och det är inte lätt att veta vad man ska välja. Tillsammans med ett forskningscentrum i Italien har Medixa tagit fram den optimala kombinationen av molekylkoncentration och molekylvikt av HA: 40mg/2ml och 1200-1800 kDalton.