HEMP Sublime Elixir

  • 139 kr

Elixir som ger näring och hydrerar håret effektivt Berikad med hampfröolja och med utmärkt hydratiserande, närande och befästande egenskaper, det intensivt förh

Dela
Artikelnummer: 25

Elixir som ger näring och hydrerar håret effektivt Berikad med hampfröolja och med utmärkt hydratiserande, närande och befästande egenskaper, det intensivt förhåller sig och avlägsnar torrt och försvagat hår utan att väga ner och upprätthålla en utmärkt och långvarig hydratiserings-nivå.

Aktiva beståndsdelar:
HAMPA FRÖOLJA: Inkluderad med en hög näringsmässig och befästande kraft för hud och hår, vilken gör att näringen tränger djupt in i hårrötterna, vilket ger absolut mjukhet och ljusstyrka.
OMEGA 3 & 6: Gynnar ersättningsförfarandena, förbättrar keratiniseringen och skyddar huden från för tidigt åldrande. Innehåller också antioxidanter som bekämpar fria radikaler och förhindrar kapillär föråldrande.
KERAMIDKOMPLEX: lipidkoncentrat med unika omstrukturerings- och balanseringsegenskaper. De hjälper till att återfå styrka och motstånd, för friskare, rakare och glänsande hår.

Användarinstruktioner:
Applicera på rent, handdukstorkat hår 1-2 doser längs hårlängderna och topparna, låt torka in. Applicera på torrt hår för ytterligare konditionering och hydratisering. För att intensifiera hydratisering av Hemp Sublime behandlingar, applicera några droppar före schamponering, låt sedan vila i några minuter innan schamponeringen.

Förpackning: 100 ml