HEMP Sublime Balsam

  • 99 kr

Balsam för torrt och näringsfattigt hår Berikad med hampfröolja och med utmärkt hydratiserande, närande och befästande egenskaper, det intensivt förhåller sig o


Dela
Artikelnummer: 24

Balsam för torrt och näringsfattigt hår Berikad med hampfröolja och med utmärkt hydratiserande, närande och befästande egenskaper, det intensivt förhåller sig och avlägsnar torrt och försvagat hår utan att tynga ner och upprätthålla en utmärkt och långvarig hydratiserings-nivå.

Aktiva beståndsdelar:
HAMPA FRÖOLJA: Inkluderad med en hög näringsmässig och befästande kraft för hud och hår, vilken gör att näringen tränger djupt in i hårrötterna, vilket ger absolut mjukhet och ljusstyrka.
OMEGA 3 & 6: Gynnar ersättningsförfarandena, förbättrar keratiniseringen och skyddar huden från för tidigt åldrande. Innehåller också antioxidanter som bekämpar fria radikaler och förhindrar kapillär föråldrande.
KERAMIDKOMPLEX: lipidkoncentrat med unika omstrukturerings- och balanseringsegenskaper. De hjälper till att återfå styrka och motstånd, för friskare, rakare och glänsande hår.

Användarinstruktioner:
Applicera på rent, handdukstorkat hår. Kamma igenom för att underlätta distributionen. Låt vara i 1-2 minuter. Skölj noggrant och styla efter behov. Används regelbundet för bästa resultat. Slutför behandlingen genom att använda Ultimate Luxury Elixir.