HEMP Luxury Shampoo

  • 159 kr

Utmärkt för torrt hår Berikad med hampfrönolja och med utmärkta hydratisering, närande och befästande egenskaper, renar den hårligt håret och återställer sin hy


Dela
Artikelnummer: 21

Utmärkt för torrt hår Berikad med hampfrönolja och med utmärkta hydratisering, närande och befästande egenskaper, renar den hårligt håret och återställer sin hydrolipidbalans. Det låter håret känna sig silkeslen och ser friskare och full av kropp.

Aktiva beståndsdelar:
HAMPA FRÖOLJA: Inkluderad med en hög näringsmässig och befästande kraft för hud och hår, vilken gör att näringen tränger djupt in i hårrötterna, vilket ger absolut mjukhet och ljusstyrka.
OMEGA 3 & 6: Gynnar ersättningsförfarandena, förbättrar keratiniseringen och skyddar huden från för tidigt åldrande. Innehåller också antioxidanter som bekämpar fria radikaler och förhindrar kapillär föråldrande.
KERAMIDKOMPLEX: lipidkoncentrat med unika omstrukturerings- och balanseringsegenskaper. De hjälper till att återfå styrka och motstånd, för friskare, rakare och glänsande hår.

Användarinstruktioner:
Applicera på fuktig hårbotten. Massera in det försiktigt, skölj sedan noggrant. Upprepa vid behov. Fortsätt med Hemp Sublime Mask behandling eller Conditioner, beroende på nivå av uttorkning.

Förpackning: 250 ml och 1000 ml