A-KERATIN Taming Fluid Nr. 2

  • 79 kr

α-KERATINA-KERATINMed 1° Vegetabilisk keratinuträtning. Den rätar, slätar ut och reparerar skadat hår, med en kraftfull frizz kontroll. Ca: 12-veckors

Dela
Artikelnummer: 64

α-KERATINA-KERATINMed 1° Vegetabilisk keratinuträtning. Den rätar, slätar ut och reparerar skadat hår, med en kraftfull frizz kontroll. 

Ca: 12-veckors långvarigt resultat. α-keratin, en verklig innovativ revolution inom våra produkter. Kvalitet, förhållanden och säkerhetsnormer är grunden för denna behandling som uppfyller miljömedvetna kunder. α-keratin innehåller Vegetabilisk Keratin, en aminosyrakomplex, som härrör från vete och soja, som perfekt reproducerar de viktigaste dragen av det traditionella animaliska keratinet. Vilket erbjuder en fungerande och säker lösning, med full respekt för miljön och konsumentens säkerhet. Miljöanpassad-teknologi, teknologi möter naturen. Innovationen vidgar vyerna. Dess speciella aktiva, med reparation/rekonditionerande egenskaper tränger djupt in i hårstrået, med full respekt för håret och konsumentens välbefinnande. Tester som utförts av specialiserade laboratorium intygar produktens höjande egenskaper och säkert användande.

Behandling som är speciellt framtagen för att avlägsna frizz, kontrollerar och hantera alla hårtyper, både naturliga och behandlade. Det ger skimrande och mjukheten i håret, återställa från insidan av hårfibrerna. Endast för professionellt bruk.

Aktiva beståndsdelar:

FISION KERA VEG: Veg Keratin. En aminosyrakomplex, som härrör från vete och soja, som perfekt reproducerar de traditionella djur keratin huvuddrag.
Glyoxylsyra: utlöser produktens riktade åtgärder. Det interagerar med det för hår naturliga aminosyror, modifiera dess struktur utan att förändra det negativt.
Håret blir synbart återställt, förstärkt och full av liv.
Silkesproteiner: med fuktgivande, film och konditionerade egenskaper.

Användarinstruktioner:

10 enkla steg för sensationella resultat:

1. DIAGNOS: kontrollera håret status, naturligt eller behandlat, och dess integritet.
2. TVÄTT: tillämpa Treat Schampoo 1 på vått hår och massera försiktigt. Upprepa processen åtminstone två gånger.
3. TORKNING kamma håret och föna det, helt eller delvis, med hjälp av en hårtork beroende på hårtyp: torrt naturligt hår 100% och torr behandlat eller skadat hår 80%.
4. BEHANDLING: tillför ca.. 50 – 100 g av produkten, beroende på hårtyp och kvantitet. Dela upp håret i 4 delar. Använd engångshandskar och tillämpa Taming Fluid 2 Lock, lås med en pensel; massera in för att underlätta penetrering. Fördela längs längderna och topparna med hjälp av en bred tandad kam; inte lämplig för hårbotten.
5. VILOTID: täck med en speciell värme-huv och låt håret vila i 20 – 25 minuter.

6.TORKNING: ingen sköljning, torka med hjälp av en hårtork och platt borste.
7. UTRÄTNING: ta tunna hårlängder cirka 0,5 cm tjocka, och med utgångspunkt från rötterna, släta ut dem 8 – 10 gånger och använd en förvärmd plattång med ca:200-220 ° C. På naturligt hår, appliceras plattången flera gånger. På skadat hår, värmen får inte överstiger 200 ° C.
8SKÖLJNING: efter att håret slätats ut, skölj håret noggrant i rikligt med vatten. Om det är nödvändigt, använda α-Keratin Maintaining Shampoo.
9KONDITIONERING: tillämpa A-Keratin Conditioning Mask 3.
Låt den vila i tre till fem minuter, skölj noggrant. För att fräscha upp färgen, rekommenderar vi toning av håret med CC Color Charge eller Direct Color i lämplig nyans, i stället för den A-Keratin Conditioning Mask 3.
10Torkning: torrt med en hårtork