A-KERATIN Spray

  • 39 kr

α-KERATINA-KERATIN Med 1° Vegetabilisk keratinuträtning. Den rätar, slätar ut och reparerar skadat hår, med en kraftfull frizz kontroll. Ca: 12-veckors långvari

Dela
Artikelnummer: 66

α-KERATINA-KERATIN Med 1° Vegetabilisk keratinuträtning. Den rätar, slätar ut och reparerar skadat hår, med en kraftfull frizz kontroll. Ca: 12-veckors långvarigt resultat. α-keratin, en verklig innovativ revolution inom våra produkter. Kvalitet, förhållanden och säkerhetsnormer är grunden för denna behandling som uppfyller miljömedvetna kunder. 

α-keratin innehåller Vegetabilisk Keratin, en aminosyrakomplex, som härrör från vete och soja, som perfekt reproducerar de viktigaste dragen av det traditionella animaliska keratinet.

Vilket erbjuder en fungerande och säker lösning, med full respekt för miljön och konsumentens säkerhet. Miljöanpassad-teknologi, teknologi möter naturen. Innovationen vidgar vyerna. Dess speciella aktiva, med reparation/rekonditionerande egenskaper tränger djupt in i hårstrået, med full respekt för håret och konsumentens välbefinnande. Tester som utförts av specialiserade laboratorium intygar produktens höjande egenskaper och säkert användande.

Fuktighetsspray med omedelbar effekt, berikad med andirobaolja och vegetabilisk keratin, den gröna lösningen till det traditionella djur-keratinet.
Perfekt för att återställa resultatet av uträtningstjänsten under de följande veckorna och som ett verktyg för akut fuktighet att ha i handväskan.

Aktiva beståndsdelar:
FISION KERA VEG: Vegkeratin. Ett aminosyrakomplex, härlett från vete och soja, som perfekt replikerar de traditionella djurkeratinens huvuddrag.
ANDIROBAOLJE: med lugnande egenskaper.
VITAMIN E: med antioxidantegenskaper.

Användarinstruktioner:
Spraya direkt på torrt hår utan att skölja. Perfekt även innan du använder platt-tången. Skaka väl innan användning.

Förpackning: 100 ml