A-KERATIN Mask Nr. 3

  • 119 kr

α-KERATINA-KERATIN Med 1° Vegetabilisk keratinuträtning. Den rätar, slätar ut och reparerar skadat hår, med en kraftfull frizz kontroll. Ca: 12-veckors långvari

Dela
Artikelnummer: 65

α-KERATINA-KERATIN Med 1° Vegetabilisk keratinuträtning. Den rätar, slätar ut och reparerar skadat hår, med en kraftfull frizz kontroll. Ca: 12-veckors långvarigt resultat. hairsacks α-keratin, en verklig innovativ revolution inom våra produkter. Kvalitet, förhållanden och säkerhetsnormer är grunden för denna behandling som uppfyller miljömedvetna kunder. 

α-keratin innehåller Vegetabilisk Keratin, en aminosyrakomplex, som härrör från vete och soja, som perfekt reproducerar de viktigaste dragen av det traditionella animaliska keratinet. Vilket erbjuder en fungerande och säker lösning, med full respekt för miljön och konsumentens säkerhet. 

Miljöanpassad-teknologi, teknologi möter naturen. Innovationen vidgar vyerna. Dess speciella aktiva, med reparation/rekonditionerande egenskaper tränger djupt in i hårstrået, med full respekt för håret och konsumentens välbefinnande. Tester som utförts av specialiserade laboratorium intygar produktens höjande egenskaper och säkert användande.

Vegetabiliskt keratin, närande och konditionerings-mask som maximerar och förlänger den kosmetiska effekten av den riktade behandlingen i salong och hemma. Håret blir synbart slätare och mjukare, näringsrik och väl skyddat från yttre skador.

Aktiva beståndsdelar:
FISION KERA VEG: Veg Keratin.
En aminosyrakomplex, som härrör från vete och soja och som perfekt reproducerar de traditionella animaliska keratinets huvuddrag.
ANDIROBA OIL: med lugnande egenskaper.

Användarinstruktioner
I frisersalong: När håret helt rätas ut, skölj håret rikligt med vatten och applicera masken över hela huvudet.
Kamma att fördela det jämnt. Låt den vila 3-5 minuter och skölj sedan bort det och föna det.
Hemma: Efter tvättning av håret med α-keratin Maintenance Shampoo, applicera den jämnt och låt den vila 3-5 minuter.
Skölj bort med vatten och föna det.


Vol. 250 ml.