Colorevo 100ml

  • 89 kr

En permanent färgkräm med intensiv kosmetisk effekt. Ger ett sensationellt resultat för ett fylligt och friskt hår, tack vare ingredienser som verkar i varje sk


Dela
Artikelnummer: 14

En permanent färgkräm med intensiv kosmetisk effekt. Ger ett sensationellt resultat för ett fylligt och friskt hår, tack vare ingredienser som verkar i varje skede av färgningsprocessen. Garanterar, lysande och balanserande färger som säkerställer ett gott resultat. Idealisk för färgning av oönskat grått hår. Lätt att förbereda och tillämpa tack vare dess kontrollerande viskositet. Ger håret ett glansigt och långvarigt resultat.

Rabatter:

10 - 20 st = 10% rabatt

20 - 30 st = 20% rabatt

30 - 50 st = 30% rabatt

50 - 100 st = 40% rabatt

100 - 200st = 50% rabatt

COLOREVO erbjuder en exceptionell och mycket anpassningsbar färgkarta.
Över 170 nyanser finns att tillgå: en blandning av 105 nyanser standard och 68 koncept nyanser.
Vid blandning med COLOREVO MIX, 5 rena nyanser och 2 neutrala formler, möjliggörs neutralisering av oönskade skiftningar och skapar obegränsat antal färger, i linje med den önskade färgtonen.
Behaglig doft för både användaren och kunden.

Aktiva beståndsdelar:
CERAFLUX PLUS: en bioidentisk lipid blandning, som replikerar de som normalt återfinns i hårets uppbyggnad. Endast en bioidentisk formula är i stånd att komplettera aktiva ingredienser i rätt mängd och kvalitet för de bästa kosmetiska resultaten.
Den innehåller tre olika typer av ceramider:
CERAMIDMOLEKYLER 1, 3 och 6II, blandat med fettsyror, fytosfingosin och kolesterol från vegetabiliska källor.

Vilotid: 30 min.

Förpackning: 100 mlFärg Chart