MILDBLOND - Blekningspulver

  • 99 kr

MILDTECH – En innovation MildTech  EN FRÄSCH FLÄKT AV FRISKHET, MILD OCH EFFEKTIV. En rad av fina permanenta och semipermanent hårfärgningsprodukter av Sel

Dela
Artikelnummer: 31

MILDTECH – En innovation MildTech  EN FRÄSCH FLÄKT AV FRISKHET, MILD OCH EFFEKTIV. En rad av fina permanenta och semipermanent hårfärgningsprodukter av Selektive Professional. Inspirerad med vördnad för naturen. Skapats för att tillhandahålla effektiva, fantastiska och mycket professionella resultat tillägnade frisörer och miljömedvetna kunder som är intresserade av de goda egenskaperna hos produkter för hår. UTVECKLING & INNOVATION i en värld av färger. Produkter som är avsedda att öka de tekniska möjligheterna för hårkoloristen och erbjuda en alternativ lösning till alla miljömedvetna kunder. FÄRGBEHANDLINGAR med trevliga dofter som passar utmärkt på hår och hårbotten samt ammoniakfri. Berikad med naturliga ingredienser med unika egenskaper. NATURLIG, men ändå mild med effektiva essenser och aktiva ingredienser. En perfekt balans mellan teknik och natur. För färgning, blekning och permanentat hår. MILDTECH produkterna är dermatologiskt testade och certifierat godkända. För de miljömedvetna kunder som vill ta hand om sitt hår hemma, rekommenderar Selektive Professional sina produkter!

Ultra-snabbt blekningspulverMILD Blond

En innovativ icke-flyktigt klorkalk, ammoniak och parabenfri.
Den innovativa påskyndande formel tillåts uppnå upp till 6 nivåer av blekning, på bara 30 minuter.
Kompatibel med alla blekningsmetoder, lämnar håret väl strukturerad, glänsande och starkt.
Utför en blekningsprocess snabbt och jämnt på rötter, längder och toppar, med hänsyn till hårets struktur (naturligt och färgat).
Dess naturliga aktiva principer mjukar upp och skyddar håret under blekningsprocessen.
Den garanterar perfekta resultat, för glänsande och starkt hår. Med en trevlig lavendel doft.

Aktiva beståndsdelar:
SILKESPROTEINER: bevara hårets struktur under blekningsprocessen.
EXTRAKT AV KAMOMILL och LAVENDEL: med mjukgörande och lugnande egenskaper.

Användarinstruktioner:
Blanda en del av MILDBLOND med 2 delar MILDOXY i en icke-metalliskt skål (maximalt 30 volymer). Vi rekommenderar användning av blandningen omedelbart efter beredning på smutsigt hår. Kontrollera blekningsutvecklingen var 5 minuter. Maximal vilotid 30 minuter. När den önskade nivån uppnås, skölj grundligt och tvätta efteråt med ett schampo och balsam från NATUARAL FLOWERS produkter.

Förpackning: 250 gr