DECOLORVIT Art

  • 179 kr

Multi-kreativ blekningskräm DECOLORVIT ArtAvfärgningskräm, ultra-kosmetisk som tar hänsyn till hårfibrerna, och är perfekt för ömtåligt och färgat hår. Den kräm

Dela
Artikelnummer: 28

Multi-kreativ blekningskräm DECOLORVIT ArtAvfärgningskräm, ultra-kosmetisk som tar hänsyn till hårfibrerna, och är perfekt för ömtåligt och färgat hår. Den krämiga konsistensen garanterar maximal användbarhet i salongen, på grund av frånvaron av flyktiga pulver. Lätt att blanda och tillämpa, ger lyster åt håret gradvis, ökar glansen, mjukhet, fuktighet och är lätthanterat. Det droppar inte, torkar eller sväller under några omständigheter. Blandat enbart med DECOLORVIT Active Use , ger det en gradvis blekning upp till 7 toner, vilket minskar effektivt gula toner.

Aktiva beståndsdelar:

Guargummi: återställer ytan hydro lipidfilm.
Gör håret elastiska och glänsande och har en långvarig skyddande effekt på hårfibrerna som behandlats.

Jojobaolja: med återfuktande, lugnande och antioxiderande egenskaper, gör håret glansigt och lätt att kamma.

Användarinstruktioner:
I en icke-metalliska skål, blanda en del DECOLORVIT Art och 2 delar DECOLORVIT Active Use användning vid 10, 20, 30 eller 40 volymer baserade på den önskade blekningsnivå.

Applicera på torrt hår. Låt vila men kontrollera blekningsprocessen var 5 minuter, upp till maximalt 55 minuter. Den vilotid beror på förhållandena hår. När vilande tiden avslutas, skölj väl med vatten och rengöra med en specifik schampo från ONcare produktlinje. För mer glans och skydd, följa upp med ett balsam från ONcare linje.

Förpackning: 500 g