ONcare Therapy Mineral Infuse

  • 590 kr

Reparerande serum med mineraler Reparerande och närande serum för att regenerera skadat hår. Tack vare den ombalanserande och regenererande kombinerade verkan a

Dela
Artikelnummer: 60

Reparerande serum med mineraler Reparerande och närande serum för att regenerera skadat hår. Tack vare den ombalanserande och regenererande kombinerade verkan av spårämnen för mineraler och vegetabiliska oljor, som är rika på vitaminer och Omega 3 och 6 ger mineralerna näringen omedelbart, regenererar torrt eller skadat hår, gör det mjukare, blankare och full av volym. Aktiva beståndsdelar: MINERALFLUX: Med fuktgivande egenskaper, verkar den direkt på skadade hårfibrer och väljer själv frisättningen av behandlings mineraler. VITAFLUX: Med antioxiderande egenskaper, det hjälper cellförnyelsen , förbättrar keratinftisättningen, skyddar hårbotten mot hudenavsöndring ger motstånd mot fria radikaler, minskar hårets åldrande.

Användarinstruktioner:
Applicera på rengjort, handdukstorkat hår. Kamma igenom för att fördela jämnt. Behöver inte någon vilotid, men skölj noggrant och styla som så önskas.

Förpackning: 10 x 10 ml