ONcare Densi-Fill Behandling

  • 899 kr

Behandling av skadat hår. Ger håret en boost och reparerar trasigt och skadat hår. En rekonstruktionsbehandling med två komponenter med en påfyllningseffekt för

Dela
Artikelnummer: 49

Behandling av skadat hår. Ger håret en boost och reparerar trasigt och skadat hår. En rekonstruktionsbehandling med två komponenter med en påfyllningseffekt för fint eller skadat hår. En professionell behandling med omedelbar effekt, endast för salongbruk. Det rekonstruerar skadat hår och gör det tätare genom att fylla det från insidan. Det lämnar håret synligt tjockare och fullt med volym, utan att tynga ner det. 

Aktiva beståndsdelar: • HYALURONSYRA: Återställer hydratiseringen av håret, med betydande resultat när det gäller skönhet och kompakthet. • MARINE COLLAGEN: Tack vare sin tätande verkan håller hyaluronsyra i håret så att det kan utföra sin intensiva fuktgivande verkan. Det fyller håret från insidan med en omedelbar påfyllningseffekt. Håret är regenererat, fylligt och elastiskt. • KERATIN AMINO syror: penetrera cortex och hålla håret djupt hydratiserat. 

AnvändarinstruktionerMixa Densi-fill 1 med Densi-fill 2 i en skål tills en krämig emulsion erhålles. Vänta i några minuter för att möjliggöra en optimal aktivering av ingredienserna. Använd en borste och applicera den på handduktorkat hår. Distribuera den med en bred tandkörning, massera och vänta i 5 minuter, skölj sedan av den och fortsätt med stylingen. 

Förpackning: 5 + 5 × 15 ml.