ONCare Deep Scrub Fluid & Lenitive Fluid

  • 39 kr

Deep Scrub Fluid Tack vare de speciellt aktiva ingredienser som ingår i det innovativa Oncare Activeflux och Defenceflux tar den bort de döda cellerna genom att


Dela
Artikelnummer: 48

Deep Scrub Fluid Tack vare de speciellt aktiva ingredienser som ingår i det innovativa Oncare Activeflux och Defenceflux tar den bort de döda cellerna genom att exfoliera ytskiktet och stimulera cellförnyelsen. Utförs genom att rensa och förbereda hårbotten för att vara mer mottaglig för följande specifika behandlingar. Användarinstruktion: Applicera på otvättat torrt hår, fördela på sektioner på hårbotten och massera in försiktigt med cirkulära rörelser. Skölj inte utan fortsätt med den mest lämpliga Oncare Schampot. Rekommenderas att användas maximalt en gång i veckan. Användningen på känslig hårbotten är inte tillrådligt. 

Lenitive Treatment Fluid Tack vare de speciellt aktiva ingredienser som ingår i det innovativa Oncare Calmflux, Hydraflux och Defenceflux, ger det en omedelbar lugnande och regenererande effekt på hårbotten. Lugnar den irriterade hårbotten och tar bort eventuella rodnader och/eller klåda. Används efter varje teknisk service. Användarinstruktion: Efter appliceringen av Lenitive Shampoo, fördela sektionen efter sektion på hårbotten och massera in för bättre fördelning. Låt vara på i 10 minuter, skölj sedan noggrant och fortsätt med styling.

En produkt från Selective Professional med dokumenterad funktionalitet

2 olika krämer för hårbottnen som används både för och/eller efter ett gjord tjänst.