ONcare Terapi Paketet mot håravfall

  • 690 kr

ONcare Terapi Paketet mot håravfall. Paketerbjudande som finns att beställa tillfälligt. Består av: 1 st ONcare Stimulate Schampo 1 000 ml 1 st O

Dela
Artikelnummer: 59

ONcare Terapi Paketet mot håravfall. 

Paketerbjudande som finns att beställa tillfälligt. Består av: 

1 st ONcare Stimulate Schampo 1 000 ml 

1 st ONcare Stimulate Schampo 250 ml 

1 st ONcare Stimulate Conditioner 200 ml 

1 st ONcare LossDefence Stimulate Intense Lotion (8x8 ml)


ONcare Therapy Loss Defense Package/Paketet

Hela utbudet av senaste generationens behandlingar speciellt utformade för att förhindra håravfall och gallring. Kliniska studier visar resultat på bara 84 dagar. Den specifika behandlingen för att återaktivera stamceller, öka fibroblaster, öka hårsäcken, öka hårets täthet, och fyllighet. Fördröjer samt bekämpar håravfall.

ONcare Stimulate Schampo

Tack vare den intensiva verkan av Redensyl och de värdefulla ingredienserna i de innovativa ONcare-flödena, rengör den specifikt medan den balanserar den fysiologiska processen, förhindrar håravfall och stärker försvagat hår. Förstärker och förtjockar all hårstruktur

Aktiva beståndsdelar:
REDENSYL® tillverkad av fyra huvudmolekyler (DHQG, EGCG2, Glicina, Zinco) som kan återaktivera hårtillväxt och minska förlusten på bara 84 dagar

Användarinstruktioner:
Applicera på våt hårbotten. Massera och vänta några minuter innan du sköljer ordentligt. Upprepa vid behov. Fortsätt med behandlingen av håravfall. Vi rekommenderar att du använder regelbundet för bästa resultat.


ONcare Stimulate conditioner/Balsam

Volymiserande balsam för bräckligt hår. Tack vare verkningen av Redensyl® och andra naturligt härledda aktiva principer ger det kropp, tjocklek och ton till håret som tenderar att falla, vilket förbättrar deras struktur, glans och kamning utan att tynga ner det. Erbjuder mjuk daglig kontroll och konditionering, synligt ökar hårvolymen och densiteten.

Användarinstruktioner: Applicera på vått handduktorkat hår. Kamma den för att fördela enhetligt. Vänta i 3-5 minuter och skölj sedan noggrant innan styling.

ONcare Stimulate Lotion

Ett bidragnde hjälpmedl mot håravfall. Tack vare den intensiva effekten av Redensyl® och de värdefulla aktiva ingredienserna i ONcare-flödena balanserar det fysiologiska processer, stimulerar cellmetabolismen och förbättrar mikrocirkulationen, vilket bidrar till en ökning av hår i tillväxtfasen.

Användarinstruktioner: Fördela innehållet i en halv injektionsflaska jämnt i en ren hårbotten (inte nödvändigtvis tidigare tvättad) och massera på ett specifikt sätt. Utan att skölja, gå vidare till frisyren.

För ett optimalt resultat rekommenderas att man gör en applikation per dag (en halv injektionsflaska) i 6 veckor. För att uppnå maximal effektivitet av behandlingen rekommenderas det att förlänga dess användning upp till 3 månader. Upprepa behandlingen två gånger om året för bästa resultat.